AcasăNewsCFR: 168 de trenuri anulate, vineri. Cinci linii de cale ferata inchise...

CFR: 168 de trenuri anulate, vineri. Cinci linii de cale ferata inchise si sapte cu circulatie restrictionata

(foto: obiectivbr.ro)

Vineri dimineata, 168 de trenuri erau anulate, cinci linii de cale ferata inchise si pe alte sapte linii feroviare se circula cu restrictii, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

(foto: obiectivbr.ro)

Potrivit situatiei centralizate de catre reprezentantii CFR, vineri dimineata la ora 9, cinci linii de cale ferata erau inchise, din cauza stratului de zapada: Ploiesti – Urziceni – Slobozia; Bucuresti Sud- Oltenita; Faurei- Buzau; Giurgiu Nord- Videle; Urziceni- Faurei. De asemenea, pe sapte linii de cale ferata se circula restrictionat: Buzau- Iasi (prin Tecuci); Tandarei- Fetesti; Tecuci-Liesti; Tecuci-Marasesti; Adjud- Buzau; Tecuci- Faurei; Giurgiu Nord- Gradistea. CFR anunta ca, vineri 17 februarie, din cauza timpului nefavorabil au fost anulate, pana la ora 9.00, 168 trenuri, precum si trenuri suburbane.

 

Reprezentantii CFR au mai precizat ca, pentru mentinerea in circulatie a trenurilor de calatori in zonele afectate de conditii meteo defavoarabile, in perioada urmatoare, acolo unde se impune, se va circula in spatele plugurilor de zapada care patruleaza permanent pe retea. Din aceasta cauza trenurile de calatori pot avea intarzieri. In aceste zone, in situatia in care liniile sunt deschise, CFR va incerca mentinerea cel putin a unui tren de calatori pe relatie, astfel incat sa existe legaturi feroviare.

685 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger