AcasăNewsCezar Preda si-a dat demisia din functia de primvicepresedinte al PDL

Cezar Preda si-a dat demisia din functia de primvicepresedinte al PDL

(foto: actualitateabuzoiana)

Deceptionat de numarul de voturi pe care le-a obtinut la alegerile parlamentare de duminica, Cezar Preda si-a anuntat, luni,  demisia din functia de primvicepresedinte al PDL, dupa ce i-a felicitat pe membrii USL pentru rezultatele bune.

(foto: actualitateabuzoiana)

Potrivit numaratorii paralele a ARD, Cezar Preda nu doar ca nu a obtinut un mandat direct in Parlament, dar nu ar fi avut sanse nici sa obtina un loc in urma redistribuirii. PDL-istul si-a anuntat demisia de onoare din functia de primvicepresedinte al partidului printr-un comunicat de presa in care anunta ca renunta si la sefia organizatiei PDL Buzau.

„Tin sa ii felicit pe contracandidatii mei. Au reusit sa faca mai bine front comun impotriva mea, decat am reusit noi sa facem front comun in apararea ARD Buzau. (…) Personal ma numar printre politicienii care considera ca, la finalul unei batalii electorale, nu ai voie sa te ascunzi dupa faptul ca romanii au votat mai mult partide decat oameni, tot asa cum nu cred ca trebuie sa ne ascundem dupa faptul, la fel de adevarat, ca sistemul electoral actual este, de multe ori, o loterie cinica”, a declarat Preda, potrivit aceleiasi surse.

Pana in prezent majoritatea liderilor democrat-liberarlilor au anuntat ca nu au motive sa se simta infranti si ca nu pot vorbi de un esec atata timp cat scorul alegerilor se apropie de obiectivul propus al PDL, si anume 20% .

author avatar
Alina Costache
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger