AcasăNewsCezar Preda s-a razgandit. Nu mai demisioneaza

Cezar Preda s-a razgandit. Nu mai demisioneaza

(foto: dcnews.ro)

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, s-a razgandit si nu mai demisioneaza din functia pe care o detine in partidul democrat-liberal.

(foto: dcnews.ro)

Potrivit realitatea.net, in urma sedintei din cadrul partidului PDL, Ioan Oltean a explicat ca Preda a revenit asupra deciziei sale si ca nu mai demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al PDL.

„Nu cred ca in acest moment mai exista oameni care sa vrea sa se duca la USL. Acum nu se pune problema demisiei. Cezar Preda a revenit asupra demisie deja. Stiu ca nu ar trebui sa o spun eu, dar este prietenul meu si imi permit sa va anunt eu”, a declarat Ioan Oltean.

Ioan  Oltean a mai precizat ca il sustine pe Blaga si ca nu se impune o demisie a Biroului Permanent al PDL. Aceste declaratii vin dupa ce Gheorghe Falca a cerut deja public demisia lui Vasile Blaga, iar Elena Udrea a dat de inteles ca ar vrea sa-i ia locul.

Membrii conducerii PDL si liderii judeteni s-au reunit vineri pentru a discuta pentru prima data despre alegerile parlamentare de duminica. De asemenea, Ioan Oltean a precizat ca urmeaza sa efectueze analize la nivel judetean pentru a stabili daca vina pentru scorurile slabe obtinute la alegerile parlamentare apartine liderilor partidului.

author avatar
Andra Nesu
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger