AcasăNewsCezar Preda: Premierul Ungureanu, responsabil de ce se intampla in ultimele zile...

Cezar Preda: Premierul Ungureanu, responsabil de ce se intampla in ultimele zile in PDL

Liderul PDL Buzau, deputatul Cezar Preda, a declarat, miercuri, ca pentru situatia in care se afla acum PDL este responsabila actuala conducere a partidului, in frunte cu presedintele Emil Boc, dar ca premierul Ungureanu a contribuit la reactiile din ultimele zile.

In opinia lui Cezar Preda, premierul Mihai Razvan Ungureanu este responsabil pentru ceea ce s-a intamplat in ultimele zile in PDL. Deputatul PDL a sustinut intr-un interviu acordat Mediafax, ca informatia privind iesirea premierului din sedinta de luni a coalitiei a fost lansata chiar de acesta in spatiul public, ceea ce a determinat reactii in partid, mai ales la nivel local.

„Eu il fac si pe domnia sa (premierul Ungureanu – n.r.) responsabil la ceea ce se intampla in PDL in ultimele doua zile. Si aici este vorba de o maturitate politica de care nu ai voie sa nu dai dovada, nu ai voie sa te asezi pe o functie. O asemenea atitudine, o asemenea reactie a condus in spatiul pedelist romanesc, mai ales in zona celor 1.160 de primari, un cataclism, in sensul: Ies, am o atitudine care sa zicem e de fronta, care e de inteles, pot discuta cu primul-ministru, certuri mai sunt, dar ramane acolo, se armonizeaza, dar daca o arunc in spatiul public, inseamna ca am vrut sa fie aruncata in spatiul public, am vrut sa transmit un mesaj ca nimeni nu va primi niciun ban si atunci tot ce inseamna activ de partid care au stat drepti si n-au primit bani de trei luni de zile, avem 25 de consilii Judetene conduse de opozitie in care primarii PDL n-au primit niciun ban, zero lei. Acestor oameni pentru comunitati nu trebuie sa le dai bani? Pozitia asta ca eu nu fac cadouri electorale, ca eu imi iau ministru de finante care iarasi e independent si noi ne gandim la binele tarii si nu ne intereseaza are o contributie in reactiile pe care le au liderii de partid. Si asta e un lucru firesc.

Opozitia poate sa sara pe tine si sa te acuze, dar iti asumi. Iti asumi, pentru ca un partid nu-si face harachiri, eu n-am dreptul sa-mi fac harachiri. Cu cine imi fac harachiri? Nu cu Cezar Preda care din cand in cand mai face pe suparatul. Imi fac harachiri cu primul-ministru si cu presedintele de partid. Ei pot sa faca harachiri unui partid, nu Preda Cezar, nici macar Sorin Frunzaverde”, a afirmat Cezar Preda.

author avatar
eNational
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger