AcasăNewsCezar Preda: platforma lui Ungureanu ajuta PDL ca frectia la picior de...

Cezar Preda: platforma lui Ungureanu ajuta PDL ca frectia la picior de lemn

Razvan Ungureanu nu este un ”salvator”, iar platforma lui va ajuta cu nimic PDL-ul, ci dimpotriva, ii va dauna, sustine Cezar Preda.

Cezar Preda nu se mai incurca in politeturi si amabilitati de partid, ci spune verde-n fata ce are de spus

Membru de drept al vechii garzi pediste, Cezar Preda recunoaste impasul in care a intrat partidul, il accepta si vrea sa mearga inainte, dar cu o conditie: conducerea de astazi a PDL sa-si asume responsabilitatea si sa schimbe mentalitatea si modul de actiune.

Ceea ce, in opinia lui Preda, inseamna si sa spuna pe sleau ca dublarea dreptei politice cu o dreapta civica ”made Ungureanu” este o idee de-a dreptul proasta:  ”Aceasta imixtiune sau bulversare a partidului meu prin constructii de dreapta, paralele cu dreapta sau cu centru-dreapta, nu ajuta cu nimic PDL-ul”.  Motiv pentru care Preda nu pricepe de ce Ungureanu insista ”sa pedaleze paralel cu PDL” si nu vine in partid sa puna umarul la treaba. Deja suparat, Preda si-a amintit de pacatele conducerii PDL, in a carei carca arunca umflarea partidului ”ca o gogoasa” in anii cand a fost la putere: ”Au dat fuga in PDL toti neica-nimenii, toti incompetentii care n-aveau loc, toti neputinciosii care nu puteau sa faca nimic decat sustinuti de partid si care acum au fugit ca pasarile, nu mai e unul pe aici” si ratarea unei ”schimbari profunde in mai 2011”, cand a fost reales Emil Boc. Lista reprosurilor nu se incheie aici, pedelistul buzoian criticand si decizia de a vopsi gardul partidului la alegerile locale: ”PDL e deja in tara pe sapte culori, pe sapte sigle, sapte, opt, noua. Nu se poate asa, partidul trebuie sa-si reia cadenta si sa se regrupeze rapid in iunie-iulie, ca sa intre omogen in alegerile generale”.

author avatar
Simona Badulescu
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger