AcasăNewsCezar Preda: guvernul PDL a fost format din ”pisici si maimute”

Cezar Preda: guvernul PDL a fost format din ”pisici si maimute”

Pedelistul Cezar Preda nu se multumeste cu criticarea actualei puteri, ci da de pamant si cu ministrii PDL, pe care-i considera responsabili pentru proasta imagine a partidului.

Cezar Preda da de pamant cu fostii minstri PDL, pe care-i face vinovati de caderea partidului in dizgratia romanilor

In opinia lui Cezar Preda, ”pisicile si maimutele” puse de PDL in guvern nu au fost in stare sa explice oamenilor necesitatea luarii unor masuri atat de dure: ”Noi am gandit aceste masuri si trebuia sa le explicam. Noi, PDL, cu multe pisici si maimute puse in post de ministri. De-aia ne arata lumea cu degetul, ca n-am fost in stare ca partid sa ducem mesajul sanatos si serios. Nimeni nu crede un mesaj sanatos decat daca e dat de un om sanatos, nu de un om care nu a muncit niciodata”.

In context, Preda l-a cainat pe Traian Basescu care, spre deosebire de ministrii PDL, si-a asumat masurile anticriza. Rezultatul: ”Dintr-un om care participa la toate adunarile a ajuns sa nu mai poata iesi din palat”. La fel de furios, Cezar Preda a criticat schimbarea Guvernului ”fara vot” (nu ca rezultat al alegerilor – n.r.) si a sustinut ca asta va duce la ”caderea pietei” si, implicit, la scaderea nivelului de trai al populatiei.

author avatar
Simona Badulescu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger