AcasăNewsCezar Preda, Cristian Preda, Stanisoara si Florea, alesi prim-vicepresedinti PDL

Cezar Preda, Cristian Preda, Stanisoara si Florea, alesi prim-vicepresedinti PDL

Cezar Preda, Cristian Preda, Mihai Stanisoara si Dorin Florea sunt noii prim-vicepresedinti PDL. Acestia au fost alesi, sambata, in cele patru functii, in cadrul Consiliul National de Coordonare (CNC) al democrat liberalilor, de la Palatul Parlamentului.

In cursa pentru functia de prim-vicepresedinte PDL s-au inscris Mihai Stanisoara, Cezar Preda, Dorin Florea, Cristian Preda, Teodor Baconschi si Theodor Paleologu. Dintre cei sase, cele mai multe voturi le-a obtinut Cezar Preda, 926. Acesta a fost urmat de Dorin Florea, cu 881 de voturi, Cristian Preda, cu 872 de voturi si Mihai Stanisoara, care a avut 751 de voturi.

Teodor Baconschi, cu 382 de voturi si Theodor Paleologu, cu 364 de voturi, au pierdut sansa de a obtine o functie de prim-vicepresedintie PDL. Totodata, Gheorghe Flutur a fost ales secretarul general al PDL.

Tot sambata, Vasile Blaga a fost votat noul lider al PDL, acesta fiind si singurul candidat la sefia partidului. Blaga a primit 1.197 de voturi „pentru” si 28 „impotriva”.”Va multumesc pentru incredere, va spun drept ca nu e timp de prea multe vorbe. Intram intr-o noua etapa a PDL. Vom adauga istoriei noastre tot ce este necesar pentru un PDL in 2012 – un PDL lider al dreptei romanesti, catalizator, un partid capabil sa anime si sa inspire energiile societatii romanesti. Nu vom obtine nimic fara munca. Gandul ca e suficient sa facem aliante pentru a scoate mult in toamna fara munca este si nerealist si periculos. PDL deschide portile tuturor celor care cred in valorile Dreptei romanesti, intr-o Romanie europeana”, a spus Blaga.

author avatar
Cristina Stefan
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger