AcasăNewsCezar Preda acuza un "comportament duplicitar si neprietenos" al UNPR si UDMR

Cezar Preda acuza un „comportament duplicitar si neprietenos” al UNPR si UDMR

Cezar Preda

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat ca aliatii PDL la guvernare, UNPR si UDMR, „au un comportament duplicitar si neprietenos” si incearca „sa traga spuza, sa obtina avantaje electorale”, aratand ca cere presedintelui PDL sa intervina.

Cezar Preda

„Nu este o surpriza pentru mine acest comportament duplicitar si neprietenos al aliatilor nostri de guvernare, UNPR si UDMR. Pe discursul presedintelui Basescu, ei incearca sa traga spuza, sa obtina avantaje electorale asumandu-si nu numai deciziile care se iau in baza unei munci de echipa, ci si chiar indemnul presedintelui de a realiza recuperarea salariilor pana la 1 iunie. Aliatii nostri cred ca isi pot permite sa fie incorecti”, a spus Cezar Preda.

Preda crede ca UNPR si PDMR isi permit aceste lucruri pentru ca „vad ca nu au la masa un partid cu o conducere de fier capabila sa riposteze la orice santaj de genul acesta”. El a mai spus ca UNPR si UDMR declara si dau avertismente privind Universitatea de la Targu Mures si legi care trebuie trecute repede, „dar prioritatile PDL, care au tinut tara in stabilitate, sunt lasate la urma sau deloc”.”Tot ce a fost greu e in capul PDL, tot ce e bine, e meritul lor (al UNPR si UDMR – n.r.). Halal cumetrie!”, a apreciat Preda.

El a spus ca ii cere presedintelui PDL Emil Boc „sa intervina hotarat” pentru ca „nu este corecta o asemenea politica” in care UDMR si UNPR isi vad interesele electorale si politice si vor sa le realizeze „pe spatele PDL”, invocand „ca o marota identitatile fiecaruia dintre ei”.

author avatar
Ciprian Purice
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger