AcasăCezar face pe viteazul: "Numerele imi vor aduce victoria la Eurovision"

Cezar face pe viteazul: „Numerele imi vor aduce victoria la Eurovision”

Pentru videoclipul piesei “It´s My Life”, care se va lansa in mod ofiacial pe 1 Mai, Cezar a sarit cu parasuta

Cezar Ouatu, contratenorul care ne va reprezenta anul acesta la Eurovision cu melodia “It´s My Life”, crede ca soarta e de partea lui si va face o figura frumoasa la concursul de la Malmo.

Pentru videoclipul piesei “It´s My Life”, care se va lansa in mod oficial pe 1 Mai, Cezar a sarit cu parasuta

Aflat zilele acestea in turneu de promovare a melodiei cu care ne va reprezenta la Eurovision, Cezar Ouatu, alintat de fani cu apelativul “ The Voice”, a ajuns si la Bruxelles, unde a concertat pe scena din Marché aux Poissons.

Prestatia lui a fost intampinata de belgieni cu entuziasm, iar Cezar nu a mai prididit cu interviurile. Intrebat daca se simte stresat din pricina faptului ca va evolua ultimul din semifinale, contratenorul a marturisit ca vede in aceasta un minunat joc al sortii. “Pe 16 mai voi intra, cred eu, din punct de vedere strategic foarte bine, ultimul, in a doua semifinala, cu numarul 17. Si cred in aceasta succesiune de numere, intru in semifinala din 16, cu numarul 17, spre finala din 18”, a povestit Cezar pentru Agerpres. “Daca pana acum aveam pe Andrea Bocelli, tenorul de pop-opera, pe Sarah Brightman, soprana de pop-opera, acum il vom avea si pe Cezar, contratenorul de pop-opera”, a mai spus plin de speranta interpretul melodiei “It´s My Life”.

author avatar
Alina Creanga
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger