AcasăNewsCetatean turc, cercetat pentru trafic de migranti

Cetatean turc, cercetat pentru trafic de migranti

Un turc in varsta de 51 de ani a intrat pe mana politistilor constanteni fiind suspectat de trafic de migranti.

Totul s-a petrecut miercuri, cand politistii de frontiera au descoperit ambarcatiunea suspecta condusa de cetateanul turc la circa 18 mile marine de Gura Portitei.

Conform B1 TV, Garda de Coasta a reusit sa remorcheze ambarcatiunea si sa o aduca la mal. Nu mica le-a fost mirarea oamenilor legii cand au descoperit in vasul respectiv nu mai putin de 88 de migranti.

Clandestinii, afgani, irakieni, iranieni si sirieni, au fost audiati la sediul Garzii de Coasta. Toti au precizat ca vroiau sa intre ilegal in Romania pentru a ajunge mai usor in tari importante din Uniunea Europeana.

Migratii au intrat in custodia Inspectoratului General pentru Imigrari, iar cetateanul turc a fost retinut pentru 24 de ore. El urmeaza sa fie prezentat joi magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic de migranti.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger