AcasăNewsCesar Millan a ajuns in Romania

Cesar Millan a ajuns in Romania

Cu cateva zeci de ore inainte de show-ul pe care il pregateste, la Sala Polivalenta, faimosul dresor a ajuns in Bucuresti.

Asteptat la Otopeni atat de fani, cat si de presa, Millan s-a declarat „foarte entuziasmat” sa descopere Romania, avand in vedere ca e prima oara in Bucuresti. „Nu stiu cum arata, am auzit povesti”, a admis Millan.

N-a plecat catre hotelul in care e cazat pe perioada sederii sale pe taram autohton inainte de a vorbi, cum altfel, despre catei – nu degeaba e considerat un adevarat revolutionar in materie de dresat caini cu probleme de comportament, cu spaime, fobii si alte aspecte deranjante pentru stapani. „Viata cu un caine ar trebui sa fie linistita”, e convins dresorul. „Am ales cei mai rai caini”, a admis Cesar Millan, in privinta patrupedelor care vor urca pe scena, marti seara, la evenimentul din Capitala, ale caror stapani isi pun toata speranta ca dresorul le va schimba radical comportamentul.

Totodata, americanul a tinut sa spuna ca in ceea ce face el nu e nici magie, nici stiinta, ci apelul la convingerea ca aceste animale, in speta cainii, sunt impresionabili.

Mult-asteptatul show pregatit de american face parte din cadrul evenimentului „Once upon a dog tour”.

foto: captura video

376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger