AcasăNewsCertificatul Verde la locul de muncă intră în linie dreaptă. Marcel Ciolacu...

Certificatul Verde la locul de muncă intră în linie dreaptă. Marcel Ciolacu a făcut anunțul

Marcel CiolacuCertificatul Verde la locul de muncă intră în linie dreaptă. Marcel Ciolacu a făcut anunțul

Proiectul ce vizează Certificatul Verde profesional ar putea fi adoptat până la finalul anului. Astfel, posibilitatea testării cu teste antigen ar fi inclusă în procesul de obținere al documentului respectiv.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a precizat luni că este nevoie ca această lege să fie adoptată până la finalul anului. Liderul social-democraților a mai spus că senatorul Adrian Streinu Cercel a făcut o informare în şedinţa conducerii PSD cu privire la acest subiect al certificatului verde.

Testare gratuită pentru angajați

Proiectul de lege pregătit de ministrul Sănătății Alexandru Rafila prevede că vaccinaţii vor avea la dispoziţie 15 teste decontate de stat. Totuși, acestea nu se vor oferi fizic, ci sub forma unor vouchere în format electronic cu care angajatul se va putea adresa oricărui laborator, farmacii sau medicului de familie, potrivit Digi 24.

Trebuie menționat că valoarea voucherelor nu a fost însă stabilită iar Ministerului Finanţelor nu a explicat dacă există bani în buget pentru măsura respectivă. Potrivit ministrului, testarea nu se poate face „cu orice tip de test”, dar există numeroase teste aprobate care ar putea fi folosite.

author avatar
Andreea Vlad
773 afisari

7 COMENTARII

  1. & Au pus semafoare și la dreptul la muncă , nu numai la libera circulație, ? Ciolacu e cu ăia care semnalizează roșu, ?

  2. @ O guvernare care are ca obiective înverzirea de după îngălbenire, „semaforizată” , deși nu au zis despre chestie ca obiectiv politic, ?

  3. nu trebuie nici o varianta de certificat , asta nu intelege tolomacul . el face parte din categoria de politicieni lipsiti de calitati si care crede ca poate suplini onoarea si demnitatea prin slugarnicie .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

S-au scos „armele” în campania electorală din SUA. Donald Trump şi Joe Biden s-au atacat de la distanţă

Campanie electorală "murdară" în SUA. S-au scos armele "grele". Donald Trump l-a numit din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sâmbătă, în Texas,...

Românii care aproape că se aleg cu dublarea pensiei. Noua Lege a Pensiilor 2024 îi favorizează

Noua Lege a Pensiilor 2024 vine cu veşti foarte bune pentru o animită categorie de români. Ei vor beneficia de o creștere de 80%...
proger