AcasăNewsCertificatul verde, anulat! O instanță din București a decis

Certificatul verde, anulat! O instanță din București a decis

certificat verde

Certificatul verde obligatoriu a iscat discuții aprinse la noi în țară. În timp ce persoanele nevaccinate spun că este discriminare la adresa lor, autoritățile nu s-au ferit să introducă obligativitatea lui.

Cu toate acestea o instanță din România a anulat toate dispozițiile din Hotărârea Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență nr. 61/02.10.2021 prin care se condiționa participarea bucureștenilor de testare/vaccinare sau trecere prin boală (certificatul verde) la diverse activități.

Decizia Tribunalului București nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

„Respinge cererea de intervenție forțată formulată de reclamant în contradictoriu cu intervenientul forțat Avocatul Poporului, ca inadmisibilă. Respinge excepția lipsei calității procesuale pasive a pârâtei Instituția Prefecturii Municipiului București, ca neîntemeiată.

Respinge excepția de inadmisibilitate a capetelor 5 și 6, ca neîntemeiată. Respinge excepția lipsei de interes, ca neîntemeiată. Admite în parte acțiunea formulată și precizată de reclamant.”, potrivit minutei judecătorilor de la Tribunalul București.

Certificatul verde a devenit obligatoriu pentru majoritatea activităților, începând din 25 octombrie, potrivit unei hotărâri adoptate de CNSU. Astfel, certificatul verde va fi solicitat la intrarea în malluri, restaurante, hoteluri și pentru a ieși din casă după ora 22.00. Sunt luate în considerare doar certificatele care dovedesc vaccinarea sau trecerea prin boală. De asemenea, accesul în orice instituție publică și privată (cu excepția angajaților) se va face pe baza certificatului verde însă în acest caz va fi luat în considerare și testul COVID-19.

author avatar
Andreea Vlad
3.583 afisari

8 COMENTARII

  1. „Decizia Tribunalului București nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs”. Asadar e un (alt) mic fâs care ma lasa rece.

    • Ladă, așa funcționează justiția. Fâs este în tigva ta. ĂLA ESTE UN ÎNCEPUT!!!

      Până atunci, tu bagă și a treia doză în vene!!!

  2. Mai Andreea da si tu numarul de dosar, numarul de sentinta…asa face un profesionist.Cu probe.

  3. @ Deci, dacă administrarea imunității de turmă, organizată cu STS și certificate verzi, prevede și ciobani, cai, măgari, câini, berbeci, mielușei și oi de muls , cărora li s-au dat și „câștiguri” la „loteria vaccinări” de „pan-de-mi-e” , ?

  4. Spaga…totul e organizat sa iasa spaga…doctorii viitorii clienti ai puscariilor…SA TINA MINTE CA PENTRU CRIMELE ASTEA TREBUIE SA FIE LEGATI CU PUSCARIA TOTI CARE AU PARTICIPAT CU ARAFAT LA GENOCIDUL ORGANIZAT CU IOHANNIS, CERCEL, RAFILA, PISTOL SI GRUPUL SATIRIC ORGANIZAT DE ARAHAT ..DE COMUNICARE STRATEGICA…BANDITI…TALHARI…VIITORI PUSCARIASI. AMIN

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger