AcasăNewsCererea lui Gigi Becali de schimbare a regimului de detentie a fost...

Cererea lui Gigi Becali de schimbare a regimului de detentie a fost RESPINSA!

Gigi Becali spune stop suetelor cu jurnalistii

Veste proasta pentru latifundiarul din Pipera! Marti, Gigi Becali ceruse instantei sa-i fie schimbat regimul de detentie din semideschis in deschis – lucru care nu s-a intamplat.

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 nu i-au aprobat cererea de ispasire a pedepsei in regim de detentie deschis, spun jurnalistii de la Romania TV. Gigi Becali le-a spus judecatorilor ca vrea sa paraseasca opt ore pe zi inchisoarea.

”Vreau sa merg la munca, nu sa fiu plimbat cu duba (…) Vreau sa ies afara, sa ma duc la serviciu, sa nu mai am sentimentul ca stau in duba”, a afirmat fostul deputat in fata judecatorilor. Gigi Becali a vorbit si despre actele de caritate pe care ar vrea sa le faca. De asemenea, latifundiarul din Pipera a povestit ca ii este foarte greu sa accepte ideea ca familia lui sufera sa-l vada dupa gratii.

Nu este prima data cand judecatorii ii resping cererile. Gigi Becali a vrut sa fie eliberat din inchisoare timp de 90 de zile pentru a putea ocupa de clubul din Ghencea. De asemenea, si-a dorit sa fie in sanul familiei in ziua in care a implinit varsta de 55 de ani, lucru care nu i-a fost permis nici atunci.

Citeste si:

Gigi Becali vrea opt ore libere pe zi

author avatar
Anca Murgoci
368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger