AcasăNewsCererea DNA pe numele fostului ministru Bodog, supusă luni votului

Cererea DNA pe numele fostului ministru Bodog, supusă luni votului

Unul din punctele aflate pe ordinea de zi a ședintei plenului Senatului, de luni după-amiază, vizează votul asupra cererii înaintate de DNA în cazul fostului ministru al Sănătății, Florian Bodog.

Procurorii au cerut Senatului, în vară, încuviințarea începerii urmăririi penale a parlamentarului, pe care îl suspectează de abuz în serviciu și fals intelectual, în legătură cu angajarea unei consiliere, în perioada în care Bodog era membru al Executivului.

Săptămâna trecută, cererea în cauză ajunsese și pe masa senatorilor juriști, care, după ce au supus-o la vot, au dat raport de respingere a solicitării venite de la DNA.

sursa foto: facebook

77 afisari

1 COMENTARIU

  1. @Apreciați și că procurorii de la Parchetul de pe lângă ÎCCJ, care solicită încuviințări de la camerele parlamentului pentru efectuarea de cercetări referitoare la fapte care nu au legătură cu voturile sau opiniile politice exprimate, ar trebui cercetați de Inspecția Judiciară și de SIIJ, ?

    Remarcați deci și faptul că nu se precizează nicăieri în textul Constituției, că după ascultarea la camerele parlamentului a celor pentru care procurorii solicită încuviințarea camerelor parlamentului pentru percheziției, reținere sau arestare, pentru care camerele parlamentului nu ar aproba cererile procurorilor, ar înceta și cercetarea penală sau ar fi oprită trimiterea în judecată, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger