AcasăNewsCererea depusa la tribunal de catre sotia lui Dinu Patriciu, O MARE...

Cererea depusa la tribunal de catre sotia lui Dinu Patriciu, O MARE FACATURA!

„National” prezinta amanunte incredibile despre manevra ingenioasa la care a apelat Dinu Patriciu pentru a scapa definitiv de toate dosarele penale si de datoriile uriase pe care le are la banci.

Dupa ce il va scapa pe Dinu Patriciu de puscarie, Dana Patriciu va primi o parte din averea magnatului

Ana Patriciu si aparatoarea lui Dinu Patriciu, Ana Niculescu Sova, de la casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), l-au sfatuit pe magnat sa faca un aranjament, pentru ca acesta sa scape de datorii si de mana lunga a legii.

Ieri, in fata judecatorilor, Peter Imre a dat o declaratie in favoarea lui Patriciu

„National” a aflat ca, de fapt, cererea de ieri, de la Judecatoria Sectorului 1, in care Dana ar fi cerut tutela si sa administreze averea familiei pe motiv ca Dinu Patriciu nu ar avea discernamant, este, de fapt, o mare facatura, menita sa-l scoata basma curata pe magnatul aflat cu un pas in puscarie.

Ana Patriciu (foto) si unchiul ei, Serban, lupta cot la cot impotriva chinezoaicei

Potrivit informatiilor noastre, Dana Patriciu a cerut, de fapt, ca mama miliardarului, Monica Patriciu (83 de ani), sa fie imputernicita pentru administrarea intregii averi.  In aceasta situatie, singurul care are de castigat este Dinu Patriciu, pentru ca va fi considerat iresponsabil pentru toate faptele comise in perioada 2011-2012 si scapa de puscarie in dosarul Rompetrol, in care procurorii au cerut pedeapsa maxima, adica 20 de ani de inchisoare.

Melanie Chen, buna de plata

Pe langa garantia libertatii, strategia pusa la cale de Patriciu ii ofera magnatului ocazia de a o infunda definitiv pe chinezoaica Melanie Chen (care avea in perioada 2011-2012 puteri depline in DP Holding, precum Dinu Patriciu, gratie unei imputerniciri notariale).

Serban Patriciu

Marea perdanta a acestei afaceri este amanta Melanie Chen, singura care va fi trasa la raspundere pentru neregulile de la DP Holding. Iar pentru acest lucru vor da o mana de ajutor Ana Patriciu si Serban, fratele magnatului. Un martor cheie in acest proces este Peter Imre, unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Dinu Patriciu, care, alaturi de Dana Patriciu, este complicele miliardarului. Acest lucru s-a dovedit chiar ieri, cand Peter Imre a depus marturie la Judecatoria Sectorului 1 in favoarea magnatului.

Dupa ce Dinu Patriciu va fi declarat iresponsabil, Melanie Chen va raspunde pentru toate faptele comise in DP Holding

Din toata aceasta afacere, Dana Patriciu se va alege, pentru sprijinul oferit,  cu o parte consistenta din avere, la care nici nu spera. Mai mult, apeland la aceste tertipuri, Dinu Patriciu va scapa si de datorii, lasand cu buza umflata mai multe banci din tara si de peste hotare: Raiffeisen Bank, Unicredit Tiriac, OTP Bank si BCR – din Romania, precum si City Bank si Deutsche Bank.

author avatar
Dan Bratu
3.339 afisari

1 COMENTARIU

  1. Din jocul asta al lui PATRICIU,de a scapa de lege,reiese ,clar un singur lucru:ESTE UN MARE ESCROC,CARE A NENOROCIT O TARA,UN POPOR!!….din „marele om de afaceri”,care ne facea capul „calendar” prin anii „94,a ajuns o „hahalera”,de atatea blesteme din partea poporului!….o sa ajunga si mai rau!….STATUL ar face bine ,sa mai recupereze ceva din ce „a furat PATRICIU,poporului”,pana NU pune chinezoaica mana pe tot!….un pensionar ,care l-a considerat escroc pe acest PATRICIU inca de la intrarea lui in politica anii”90……si s-a adeverit!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger