AcasăNewsCerere de gratiere pentru Monica Iacob Ridzi

Cerere de gratiere pentru Monica Iacob Ridzi

(foto: bzi.ro)

Condamnata la cinci ani de inchisoare, Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului si Sportului, ar putea fi gratiata in viitorul apropiat.

(foto: bzi.ro)

Tiberiu Iacob Ridzi, sotul acesteia, a depus, joi, o cerere de gratiere a Monicai Iacob Ridzi pe motiv ca aceasta ar suferi de o boala extrem de grava, care i s-a si agravat din cauza stresului si a conditiilor din inchisoare.

Apropiatii fostului ministru sustin ca Monica Iacob Ridzi sufera de leucopenie, o boala asemanatoare leucemiei, si ca exista pericolul ca orice virus luat sa-i fie fatal.

Monica Iacob Ridzi a suferit deja o operatie anul trecut, la Viena, iar medicii austrieci i-au recomandat un transplant de maduva pentru care, insa, nu a fost gasit un donator compatibil.

Mai mult, Tiberiu Iacob Ridzi sustine, in cererea de gratiere, ca cei doi copii ai cuplului, Andrei si Maria, ar avea si ei aceeasi problema de sanatate care s-a agravat din cauza stresului cauzat de lipsa mamei.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnata la cinci ani de inchisoare, fiind gasita vinovata de abuz in serviciu in dosarul privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Tineretului.

author avatar
Cristi Ionita
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger