AcasăNewsCerere de gratiere pentru Gica Popescu

Cerere de gratiere pentru Gica Popescu

Gica Popescu, fostul mare international roman, a fost condamnat la trei ani, o luna si 10 zile de inchisoare, cu executare, in Dosarul Transferurilor.

Popescu era considerat mare favorit la castigarea alegerilor pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal, dar condamnarea sa la inchisoare a facut ca alegerile de miercuri sa fie castigate de Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Europene de Minifotbal.

Gica Popescu a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde se va afla timp de circa trei saptamani intr-o perioada de carantina. Desi toti cei implicati isi aduc aportul pentru ca Gica Popescu sa treaca peste momentul extrem de dificil, acesta a avut mari dificultati in primele 36 de ore petrecute dupa gratii.

In aceste conditii, oficialii clubului de fotbal Dunarea Calafat, prima echipa la care a jucat Gica Popescu, si cativa prieteni ai fostului mare international au decis sa alcatuiasca o cerere de gratiere pe care sa o trimita presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

Conform sport.ro, cei de la Dunarea Calafat spera ca cererea de gratiere sa fie semnata de cat mai multi oameni implicati in fotbal, dar si microbisti care stiu ce performante a avut Gica Popescu in fotbal.

Se va apela in primul rand la membrii Craiovei Maxima, dar si la cei ai „Generatiei de Aur” a fotbalului romanesc. Oficialii echipei Dunarea Calafat sustin ca „si Messi a avut probleme cu legea si nu a fost arestat”.

author avatar
Cristi Ionita
506 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger