AcasăNewsCeremonie deschidere Londra 2012: Mesajul premierului Ponta pentru delegatia Romaniei

Ceremonie deschidere Londra 2012: Mesajul premierului Ponta pentru delegatia Romaniei

Victor Ponta

Premierul Victor Ponta le-a transmis, vineri, un mesaj sportivilor romani, cu doar cateva ore inainte inceperea ceremoniei deschidere a Olimpiadei de la Londra din 2012.

Victor Ponta

Primul-ministru se afla in capitala Marii Britanii, pentru a participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra. Conform programului anuntat de catre biroul de presa al Guvernului, agenda premierului Ponta include, vineri, participarea la receptia de inaugurare a Casei Olimpice a Romaniei, alaturi de presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu, de conducerea Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret si de delegatia de sportivi si antrenori ai Romaniei, urmata de prezenta la Palatul Buckingham, la receptia oferita de Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a pentru o serie de sefi de stat si de guvern.

Totodata, premierul Victor Ponta va asista la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Londra 2012, din tribuna oficiala a Stadionului Olimpic.

In cursul acestei zile, seful Executivului a tinut sa adreseze, prin intermediul unei cunoscute retele de socializare, un mesaj sportivilor care reprezinta Romania la Olimpiada de la Londra.

Iata textul mesajului primului-ministru:

„Mandru de sportivii romani, mandru de Romania!

Sunt extrem de mandru de toti cei care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice de la Londra in saptamanile urmatoare. Pentru ca, sunt convins, acesti romani, femei sau barbati, vor reusi sa ne uneasca pe noi toti in jurul unui crez puternic. Este vorba despre tricolorul romanesc, despre imnul national care va fi intonat la Londra, despre acele valori care fac din Romania o tara de luptatori, de oameni puternici, de iubitori ai performantei.

Romania este o mare familie. Cu bunele si relele noastre, ale fiecaruia, sportul a fost dintotdeauna, in cele mai grele momente ale noastre, una dintre putinele cai prin care am reusit sa ne unim. In aceste zile, romanii vor urmari aceste Jocuri Olimpice, vor fi alaturi de sportivii nostri si, in felul acesta, vor trai si vor simti romaneste. In aceste zile, Romania se uneste cu sine insasi.

Pentru toti cei care sunt, sufleteste, alaturi de sportivii romani la Londra, dar si in semn de respect si incredere indreptata catre toti concetatenii nostri din tara si de peste hotare, va ofer in dar un simbol muzical: imnul nostru national, pe care as vrea sa-l auzim intonat de multe ori in perioada urmatoare la Londra”, suna mesajul postat pe pagina oficiala de Facebook a lui Victor Ponta.

391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger