AcasăNewsCeremonia „de stanga” de la JO i-a inflamat pe politicienii britanici

Ceremonia „de stanga” de la JO i-a inflamat pe politicienii britanici

Aidan l-a pus pe Cameron intr-o situatie stresanta cu critica sa

David Cameron este presat de parlamentari sa se dezica de „stampila de stanga” pe care un conservator a pus-o ceremoniei de deschidere a JO de la Londra.

Aidan l-a pus pe Cameron intr-o situatie stresanta cu critica sa

Aidan Burley, fost consilier ministerial,  a postat pe Twitter ca a fost surprins sa vada parada programului socialist la ceremonie. „Cea mai de stanga ceremonie pe care am vazut-o vreodata.

„Pledoaria” pentru servicii medicale gratuite

Mai de stanga decat cea de la Beijing, care este capitala unui stat comunist”, a postat Aidan pe reteaua de socializare si multi comentatori i-au dat dreptate.

Revolutia industriala a distrus agricultura

„Bine ca au intrat sportivii, ca sa uitam de aceasta prostie multiculturala de stanga! Sa ne intoarcem la Shakespeare si la Stonehenge.”

Unii au vazut pur si simplu OZN-uri

Laburistul Alastair Campbell, fostul sef de Comunicatii si Strategii al lui Tony Blair, a fost de acord: „Briliant! Sa avem un socialist care a regizat ceremonia de deschidere a JO!” Elementele socialiste „incriminate” au fost militarea pentru servicii medicale gratuite, lupta pentru dreptul femeilor de a vota, puterea sindicatelor, in timp ce „elita” aparea vinovata de distrugerea agriculturii britanice in urma revolutiei industriale. Altii insa au vazut OZN-uri la ceremonie.

[youtube]iUjz2umkklE[/youtube]

author avatar
Adina Mutar
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger