AcasăNewsCere 30.000 de lei de la Intact Media!

Cere 30.000 de lei de la Intact Media!

Laszlo Tokes

Suparat pe doi jurnalisti de la Antena 3, eurodeputatul Laszlo Tokes a decis sa dea in judecata grupul Intact Media Grup, cerand 30.000 de lei daune morale.

Laszlo Tokes

De la ce a pornit totul? Avocata lui Tokes, Kincses Elod, sustine ca europarlamentarul a fost deranjat de o afirmatie a lui Radu Tudor, declaratie care ar fi fost „tolerata” de colega sa de emisiune, jurnalista Dana Grecu. „La data de 8 februarie 2013 la postul de televiziune Antena 3 in cadrul emisiunii „La ordinea zilei” moderata de Dana Grecu, Radu Tudor care se intituleaza analist politic si militar, deci trage tare, a declarat despre Laszlo Tokes ca este cel mai mare antiroman in viata. Aceasta declaratie a fost tolerata de moderatoarea emisiunii Dana Grecu, care dupa mine a incalcat dispozitiile articolului 40 din Codul de reglementare a continutului audiovizual”, a precizat aparatoarea eurodeputatului, potrivit Zi de Zi Mures.

Tokes vrea acum sa mearga in instanta. „Pentru aceasta declaratie denigratoare am fost mandatat de domnul eurodeputat Laszlo Tokes (…) sa dau in judecata pentru despagubiri morale. Am cerut suma de 30.000 lei si solicit obligarea solidara a autorului declaratiei Radu Tudor impreuna cu Dana Grecu si cu Intact Media Grup care este proprietarul Antenei 3”, a adaugat Elod, sustinand ca banii ar urma sa fie folositi in scopuri caritabile.

Citeste si: Tokes: Ceausescu, mai generos decat Ponta

author avatar
eNational
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger