AcasăNewsCercetatoare americana VIOLATA de noua barbati, in timpul unui studiu! Detalii HORROR!

Cercetatoare americana VIOLATA de noua barbati, in timpul unui studiu! Detalii HORROR!

O cercetatoare americana a trecut prin momente cumplite in timp ce realiza un studiu despre pasarile exotice. Tanara a fost atacata si agresata sexual de noua barbati inarmati, chiar in fata sotului ei.

Femeia se afla, insotita de un ghid si de sotul ei, pe insula Karkar, din Papua Noua Guinee, unde studia pasarile exotice si impactul schimbarilor climatice asupra zonei. Atacatorii au violat-o in grup dupa care i-au taiat parul blond victimei, noteaza dailymail.co.uk.

Agresorii i-au imobilizat pe cei doi barbati care erau cu cercetatoarea americana, sotul victimei si ghidul fiind dezbracati la pielea goala si legati de un copac. Dupa aceea, femeie a fost legata, si ea, de maini si violata de toti cei noua atacatori, pe rand, terifianta scena tinand mai bine de 20 de minute.

Inainte de a parasi locul odioasei fapte, unul dintre violatori i-a retezat parul victimei cu un cutit lung folosit de obicei pentru taiat tufisurile. Cercetatoarea a decis sa vorbeasca despre oribilul atac pentru a sublinia experientele dureroase de care au parte femeile in Papua Noua Guinee.

Brutalul viol in grup s-a petrecut la mai putin de o saptamana dupa ce un australian a fost impuscat mortal, in timp ce prietena lui a fost violata de un grup de o banda de oameni care a patruns in casa lor,din zonele muntoase centrale din Papua Noua Guinee.

Cercetatoarea din Statel Unite a fost de acord sa fie fotografiata, dar nu a vrut sa-si dezvaluie identitatea.

„Am avut de mers pe jos, cu sotul meu si ghidul nostru atunci cand am fost atacati de noua barbati inarmati cu pusti si cutite”, a povestit ea.

author avatar
Alina Costache
749 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger