AcasăNewsCercetare disciplinara dupa un incident in parcul IOR. Acuzatie grava la adresa...

Cercetare disciplinara dupa un incident in parcul IOR. Acuzatie grava la adresa unui politist local (VIDEO)

O filmare care a iscat indelungi comentarii, dupa ce a ajuns in atentia opiniei publice, a generat o reactie la nivelul Primariei Sectorului 3, avand in vedere ca este vorba despre o patrula a Politiei Locale, institutie subordonata acestei primarii.

Concret, pe internet si la TV au aparut imagini suprinse in cursul zilei trecute, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), cu un baiat inconjurat de mai multi politisti locali. Ulterior s-a aflat ca pustiul ajunsese in atentia agentilor locali pentru ca ar fi pescuit patru pesti din lacul IOR. Cu adevarat grav este, insa, altceva – si anume ca unul dintre politistii locali este acuzat ca l-a lovit cu pumnul pe adolescent. „Ia uite ce pumn i-a dat lu’ asta mic in ficat”, se aude o voce pe filmarea respectiva.

Ulterior, Primaria Sectorului 3 a transmis, prin Biroul de Presa, ca in cazul de fata se fac verificari. „Conducerea Directiei Generale de Politie Locala a Sectorului 3 dezaproba ferm orice tip de comportament violent sau agresiv. Pentru lamurirea tuturor aspectelor care tin de producerea evenimentului va informam ca a fost sesizata Comisia de Disciplina, care va verifica si va lua masurile care se impun cu privire la faptele semnalate, in conformitate cu prevederile legale. Mai multe informatii legate de acest caz vor fi facute publice dupa finalizarea cercetarii disciplinare”, asigura oficialii institutiei.

 

sursa foto: captura video Romania TV

292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger