AcasăNewsCentru comercial cuprins de un incendiu violent: un mort si pagube materiale...

Centru comercial cuprins de un incendiu violent: un mort si pagube materiale uriase (VIDEO)

Flacari insotite de nori grosi de fum, vizibili de la mare distanta, au cuprins, miercuri, o cladire care adaposteste un centru comercial dintr-un oras rusesc. O persoana a pierit in incendiu si cel putin alte zece au suferit leziuni.

Imaginile surprinse la fata locului la scurta vreme de la declansarea dezastrului si postate pe Youtube prezinta o realitate greu de privit, mai ales pentru cei care aveau rude sau apropiati in centrul comercial, ori magazine in interiorul cladirii afectate de valvataie.

Din pacate, pentru o persoana interventia medicilor de la ambulanta a fost zadarnica, aceasta gasindu-si sfarsitul ca urmare a nenorocirii. Cumparatorii aflati la momentul respectiv in mall-ul afectat de incendiu au reusit sa scape din calea prapadului, insa cel putin 10 oameni au suferit leziuni, avand nevoie de ingrjiri medicale.

[youtube]JCO5ZjHRcpw[/youtube]

Simultan cu incercarile pompierilor de a domoli focul, pentru a limita pagubele, comerciantii au facut tot ce le statea in putere pentru a-i ajuta pe specialistii in situatii de urgenta, in speranta ca astfel isi vor mai putea salva produsele aflate pe stoc, ba chiar se vede cum unii au intrat in incinta complexului, de unde au iesit cu diverse bunuri.

Ce anume a declansat incendiul de proportii nu se stie deocamdata, insa se asteapta ca ancheta demarata la fata locului sa lamureasca acest aspect.

[youtube]ueY1iFj3P3E[/youtube]

sursa foto: captura youtube/kzn.tv

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger