AcasăNewsCelebrul Pescobar s-a trezit cu maşinile sub sechestru. ANAF şi o firmă...

Celebrul Pescobar s-a trezit cu maşinile sub sechestru. ANAF şi o firmă de leasing l-au lăsat pieton

Paul Nicolau, zis și Pescobar, trece printr-o perioadă mai proastă. După ce ANPC i-a închis restaurantele, omul de afaceri a rămas şi pieton.

ANAF şi o firmă de leasing l-au lăsat pieton.

Ce maşini au fost „imobilizate”?

Recent, o firmă de leasing a instituit sechestru asupra unui autoturism pe care Pescobar îl achiziționase în regim de leasing și pentru care Pescobar se angajase să plătească. Mașina fabricată în 2006 a fost pusă sub sechestru.

De asemenea, ANAF a pus sechestru pe un alt autoturism, deținut de firma care a administrat „Taverna Racilor” din Herăstrău până în prezent. Această măsură a fost luată în august 2022 și a vizat un Peugeot Partner fabricat în 2015.

Pescobar a trebuit să scoată o sumă semnificativă de bani pentru a achita amenzile primite de la ANPC, iar unele dintre restaurantele sale au fost închise pentru scurt timp, însă au revenit în funcționare, potrivit declarațiilor sale din mediul online.

Mama lui Pescobar s-a rugat de ANPC

Mama lui Pescobar i-a cerut lui Hora Constantienscu răbdare în ceea ce privește rezolvarea problemelor raportate, șeful ANAF precizând că i-au fost oferite lui Pescobar mai multe șanse, pentru a redeschide localul.

Mama domniei sale, ca orice mamă cred încărcată de emoție, a solicitat să avem clemență că va remedia, se va ocupa, să nu luăm, deja vorbim de a treia măsură draconică. Vorbim de finalul lunii iunie, când aceasta a făcut o serie de promisiuni.

El a făcut curățenie și noi i-am oferit posibilitatea pentru a nu știu câta oară șansa să redeschidă”, a spus şeful ANPC.

author avatar
Andrei Ștefan
859 afisari

1 COMENTARIU

  1. „… sechestru asupra unui autoturism pe care Pescobar îl achiziționase în regim de leasing și pentru care Pescobar se angajase să plătească. Mașina fabricată în 2006 a fost pusă sub sechestru.”
    Adevarat milionarmiliardar barosan, asta inseamna sa fii mafiot, sa iei in leasing o masina veche de 17(!!!) ani.
    Masina aia valoreaza cel mult 800-1000 de euro, chiar merita luata in leasing si apoi dusa la Rabla.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger