AcasăNewsCelebru manelist, acuzat de tâlhărie după ce și-a lovit prietenul și i-a...

Celebru manelist, acuzat de tâlhărie după ce și-a lovit prietenul și i-a smuls cu forța telefonul din mână

manelistCelebru manelist, acuzat de tâlhărie după ce și-a lovit prietenul și i-a smuls cu forța telefonul din mână

Cântărețul de manele Babi Minune a fost pus sub control judiciar după ce a fost acuzat de tâlhărie. El a fost surprins de camerele de supraveghere cum se năpustește asupra unui prieten, îl lovește și îi smulge cu forța telefonul acestuia din mână, pe o stradă din Capitală.

Victima a făcut plângere la poliție, în urma căreia Babi Minune a fost reținut. În acest moment, manelistul se află sub control judiciar și poliția continuă cercetările pentru tâlhărie calificată.

Babi Minune, plasat sub control judiciar

Potrivit primelor informații, cei doi se aflau sub influența alcoolului, informează Observator.

„La data de 14 iunie 2023, poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secția 19 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. În fapt, la data de 30 mai 2023, Secția 19 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat l-ar fi deposedat, prin violență, de telefonul mobil”, potrivit Poliția Capitalei.

La scurt timp, Babi Minune a fost găsit la o adresă din Sectorul 5 și condus la audieri, în baza mandatului de aducere emis pe numele său. El a fost reținut pentru 24 de ore, magistrații dispunând față de acesta măsura controlului judiciar.

„Cercetările sunt continuate de către Secția 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

author avatar
Andreea Vlad
428 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger