AcasăNewsCelebra garsonieră de 11 metri pătraţi din Cluj, scoasă la vânzare cu...

Celebra garsonieră de 11 metri pătraţi din Cluj, scoasă la vânzare cu un preţ ASTRONOMIC

garsoniera 11mp clujCelebra garsonieră de 11 metri pătraţi din Cluj, scoasă la vânzare cu un preţ ASTRONOMIC

Celebra garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj, care, iniţial, a fost dată spre închiriere, este scoasă, de această dată, la vânzare. Locuinţa a devenit virală în scurt timp, datorită glumelor şi meme-urilor postate pe reţelele sociale.

Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situata pe strada Zambilei.

Aproape de mijloace de transport in comun. Ideala pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil”, se arată în anunţ de vânzare.

Proprietarul cere pe garsonieră 37.499 euro

Profitând de faima pe care a dobândit-o locuința de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, proprietarul a simțit că este un motiv excelent de a o scoate la vânzare la prețul de 37.499 de euro, ceea ce înseamnă 3.409 euro pe metru pătrat.

Prețul este unul destul de piperat, având în vedere spațiul extrem de mic. Chiar dacă garsoniera de 11 metri pătrați este amplasată într-o zonă destul de bună a Clujului, Cartierul Gheorgheni.

S-a închiriat cu 180 euro pe lună

Anunțul privind închirierea garsonierei în Cluj-Napoca, cu suprafața de doar 11 mp, a stârnit, săptămâna trecută, un val de ironii și glume în mediul online.

Inițial, proprietarul a oferit spre închiriere garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, cartierul Gheorgheni, iar imaginile au atras un val de ironii din partea internauților care au făcut glume savuroase.

Această publicitate negativă a contribuit masiv la creșterea popularității garsonierei, iar proprietarul reușit să o închirieze în cel mai scurt timp la prețul de 180 de euro.

author avatar
Andrei Ștefan
442 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai tarane rupt in fund, vinde-l la ceva bruneti din Pata Rat, ca sa aduci si tu ceva culoare, la prorpiu, in Gheorgheni, ca oricum nu e departe de unul din cele mai mai ghetto-uri din Romanistan ale pitikului dus cu pluta pe Somes in sus, si anume Marasti-ul !! Bine,mai e si celalalt ghettou, Manasturul, dar ala deja e un fel de Riviera Franceza, numai pentru coloratii mai cu bani, nu oricine rezista acolo mult timp, intre atatia drogati si tefelei ratati !! Ha ha ha 🙂 Bai, vizuina aia e numai buna sa intemeiezi o familie dw brazilieni autohtoni,cu 10 puradei, ca oricum incap toti acolo, fiecare poate fi pus pe un coltar separat !! Ha ha ha 🙂 Bai, astia is bat joc chiar si de pitikul amator de la primaria spagarilor !!

  2. Prost e cine da ,nu cine cere , aia nu este garsoniera, este o debara, o garsoniera pleaca de la minim 22m patrati !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger