AcasăCele mai TARI bunicute din lume! Nimic nu sta in calea distractiei...

Cele mai TARI bunicute din lume! Nimic nu sta in calea distractiei lor! (VIDEO)

E suficient sa auda muzica si prind ritmul din mers! N-au preferinte! Pot fi piese celebre din tineretea lor sau hiturile momentului, bunicutele din imagini danseaza oriunde s-ar afla!

Show sa fie! Ce conteaza ca sunt in fata casei, la supermarket, langa masina sau in bucataria in care, cu o ora inainte, pregatisera cina pentru nepoti! Nu se mai uita nimeni la varsta, ci la cata energie au! Iar bunicutele din filmuletul urmator, postat pe site-ul The Sun, sunt sprintene si foarte amuzante!

Dau din maini, flexeaza genunchii, si fac si alte scheme complicate, daca ritmul o impune! Cata vreme aud muzica sunt in al noualea cer! Iar reactia privitorilor e pe masura distractiei bunicutelor dansatoare! Aplauze si zambete din plin!

600 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger