AcasăNewsCele mai sigure siteuri de cumparaturi online

Cele mai sigure siteuri de cumparaturi online

Puteti comanda si trimite flori prin internet

Craciunul se apropie, iar oferta de cadouri de pe net este foarte atractiva ca pret. Nu aveti incredere in comertul electronic? Puteti consulta o lista a magazinelor online considerate sigure.

Puteti comanda si trimite flori prin internet

Lipsa de incredere manifestata inca de unii romani fata de comertul electronic este urmarea numeroaselor tepe date de diversi asa-zisi comercianti, care, chiar daca onorau comenzile, ofereau clientilor alte produse decat cele comandate. In plus, multi se tem ca datele lor personale de pe cardurile cu care platesc online ar putea fi furate, iar conturile lor bancare ar fi golite imediat. Lucrurile nu stau chiar asa. Numerosi comercianti din spatiul virtual s-au reunit in Asociatia Romana a Magazinelor Online (ARMO), care a elaborat un cod de bune practici comerciale, obligatorii pentru membrii sai si in beneficiul clientilor.

Drepturile cumparatorilor

Accesati cele mai noi jocuri PC

Daca doriti sa cumparati produse online de la unul sau mai multe magazine membre ARMO, trebuie sa stiti ca acestea au obligatia sa vanda doar produse originale si in conditii de garantie potrivit legii. Fiecare magazin online trebuie sa asigure acceptarea returului produselor in 10 zile lucratoare, cu asigurarea satisfactiei garantate a clientului, adica returnarea banilor sau alte solutii, cu exceptia produselor perisabile, conform legislatiei in vigoare.

Oferta variata

aceti surprize sexy alesei sau alesului

Oferte de cadouri de sezon, dar nu numai, se regasesc pe site-urile pentru comenzi de flori (123flori), echipamente audio-video (avstore), articole pentru bebelusi, jucarii, jocuri pentru  copii (bestkids, toyfun), jocuri PC  (computergames), cadouri glumete (fungift), telefoane mobile (gsmnet), bijuterii (modes), lenjerie intima de lux pentru femei si barbati (sevensins), ceasuri originale (watchshop) etc.

Cumparati monitoare la preturi avantajoase
author avatar
Arpad Dobre
1.310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger