AcasăNewsCele mai scumpe 5 parfumuri din lume

Cele mai scumpe 5 parfumuri din lume

Atunci cand vorbim de parfumuri, trebuie sa stim ca acestea ne definesc personalitatea si, o femeie, sau un barbat care se respecta va sti ca nu trebuie sa iasa niciodata din casa fara sa poarte un parfum. Iata o lista cu cele mai scumpe parfumuri din lume, asezate dupa pretul lor in ordine crescatoare.

Caron’s Poivre: 1.000 dolari, 30ml. Parfumul a fost lansat in anul 1954 de Michel Morsetti si este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai puternice parfumuri, avand in componenta sa piperul, fiind potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Clive Christian No. 1: 2.150 de dolari, 30ml. Acesta a aparut in anul 2001 si pana in 2006 a fost considerat cel mai scump parfum din lume. In industria parfumurilor Clive Christian este foarte cunoscut, mai ales pentru incredibilele arome pe care le-a lansat pe piata.  Designul sticlei este similar unui diamant, ceea ce te duce cu gandul ca doar persoanele cu un venit financiar foarte ridicat si-l pot permite.

Chanel Grand Extrait: 4.200 dolari, 30ml. Cu totii stim ca Chanel a devenit sinonimul luxului, detinand cele mai scumpe parfumuri din lume si nu este de mirare ca au chiar si un model special, editie limitata. Ei bine, exista 3 arome diferite, iar unul dintre cele mai scumpe este Original No.5.

Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebes: 6.800 dolari, 30ml. Parfumul a fost lansat in anul 1998 insa, pana acum, nu a primit chiar atat de multa atentie. Este vandut doar in cantitati foarte mici. Sticlele in care se afla parfumul sunt realizate cu grija, iar produsul final reprezinta o adevarata opera de arta!

Clive Christian Perfume: 215.000 de euro, 500ml. Cunoscut si sub numele de Imperial Majesty cand a fost lansat in anul 2006, a devenit imediat cel mai scump parfum din lume. Din pacate, acesta poate fi achizitionat doar in sticle mari asa ca, cine vrea sa achizitioneze acest parfum, ar trebui sa faca un imprumut la banca. Clive Christian a declarat ca, pana acum , mai mult de o sticla a fost vanduta unui om de afaceri din China care a dorit sa ramana anonim.

author avatar
Catalin Dumitrescu
2.124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger