AcasăNewsCele mai noi informatii despre inscrierea in clasa pregatitoare: Cate cereri au...

Cele mai noi informatii despre inscrierea in clasa pregatitoare: Cate cereri au fost depuse si cand se incheie prima etapa

Cu doar cateva zile inainte de incheierea primei etape a procesului de inscriere a prichindeilor in casa pregatitoare, oficialii Ministerului Educatiei au anuntat cate cereri au fost depuse, la nivel national.

Astfel, conform datelor centralizate de MEC, pana luni seara, la ora 20, parintii sau tutorii legali ai micutilor din Capitala si din restul judetelor tarii au completat 146.410 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare. Mai exact, este vorba de 117.849 de cereri pentru copiii cu varsta de 6 ani, impliniti inainte de data de 1 septembrie 2014, precum si 28.561 de cereri pentru copiii cu varsta de 6 ani, impliniti incepand cu data de 1 septembrie anul curent.

Va amintim ca prima etapa a inscrierii in clasa pregatitoare, pentru anul scolar 2014-2015, care a inceput pe 24 februarie, se va incheia vineri, 14 martie. In cazul in care inca nu ati ajuns sa completati cererile de inscriere, va spunem ca acestea se pot completa fie online, fie la unitatea de invatamant la care se solicita inregistrarea copiilor.

Cea de-a doua etapa de inscriere va avea loc in perioada 25 martie- 4 aprilie.

Sursa foto: stiri.com.ro

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger