AcasăNewsCele mai ieftine zece orase din lume. Bucurestiul si Alger la egalitate!

Cele mai ieftine zece orase din lume. Bucurestiul si Alger la egalitate!

Potrivit unui top al oraselor unde conditiile de viata sunt foarte ieftine, realizat de curand de Economist Intelligence Unit (EIU), Bucurestiul ocupa locul cinci, aceeasi pozitie cu Alger, capitala Algeriei, fiind devansat de patru orase din sudul Asiei.

In fruntea clasamentului celor mai ieftine orase din lume se afla atat Karachi, Pakistan cat si Mumbai, India, potrivit studiului Worldwide Cost of Living, citat de cnn.com. Urmatoarele doua pozitii sunt ocupate de New Delhi din India si Kathmandu, din Nepal.

Capitala Romaniei se afla pe cea de-a cincea pozitie in top, la egalitate cu Alger, capitala Algeriei. In top urmeaza orasele Colombo din Sri Lanka, Panama City – Panama, Jeddah din Arabia Saudita si topul se incheie cu Teheran, Iran, care ocupa cea de-a zecea pozitie.

Studiul Worldwide Cost of Living este realizat si dat publicitatii de doua ori pe an. Pentru comparare sunt luate in calcul preturile a 160 de produse si servicii, intre care costul la mancare, bautura, inchirieri, facturi la utilitati, taxe de scolarizare si produse pentru intretinerea gospodariei.

author avatar
Alina Costache
564 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger