AcasăNewsCele mai fitoase telefoane

Cele mai fitoase telefoane

Daca vrei sa-ti afirmi statutul social, masina si ceasul (in cazul barbatilor) si bijuteriile, gentile si pantofii de marca (in cazul doamnelor) nu mai sunt suficiente.

Ele trebuie insotite de cele mai cool si scumpe accesorii, telefoanele de lux fiind desigur cele mai vizibile. Cele mai multe dintre aceste aparate, inca nelansate, nu au inca pretul anuntat.

TAG Heuer Full Diamonds White & Lizard Smartphone

TAG Heuer Link Smartphone Full Diamonds & White Lizard

TAG Heuer inseamna in primul rand la ceasuri de lux. Acest lucru insa este pe cale sa schimbe. Renumita companie orologera se impune si in lumea telefoniei mobile prin modele din ce in ce mai pretentioase. Un exemplu este TAG Heuer Link Smartphone Full Diamonds & White Lizard. Decorat cu 1007 diamante, telefonul cu un display 3,5 inchi 800×480 este echipat cu o camera de 5.0 megapixeli. In plus ofera servicii prin sistemul de operare Android OS. Pretul este deocamdata disponibil doar la cerere, dar cu siguranta va avea cel putin patru zerouri.

Constellation T – primul touchscreen marca Vertu

Vertu Constellation T

Vertu, linia de telefoane premium de la Nokia, au anuntat lansarea primului model touchscreen, the Constellation T, programata pentru sfarsitul acestei luni. In timp ce ultimele detalii sunt inca tinute secret, fanii se pot astepta la un telefon cu o camera cu 8.0 megapixeli si dual Led flash, un spatiu de stocare de 32 GB, Bluetooth 3.0 si un ecran de 3,5 inchi, 640 x 360 nHD (16:9) AMOLED touchscreen. Constellation T va fi cel mai probabil operabil printr-o versiune special realizata a platformei Symbian.

Jil Sander for LG

Jil Sander

Casa de moda de origine germana se lanseaza la randul ei in domeniul telefoniei printr-un model realizat in colaborare cu LG Electronics. Noul device este de un albastru electric, culoarea distinctiva a acestei case. Operabil prin reteauaWindows® Phone 7.5, cel mai recent sistem de la Microsoft, telefonul vine la pachet cu o aplicatie care ii conecteaza pe fanii brandului cu platforma de socializare Jil Sander. Aplicatia functioneaza si ca sistem de navigare prin magazinul online si in plus detecteaza boutique-urile brandului din zona in care va aflati.

Mobiado Aston Martin Grand 350

Mobiado Aston Martin Grand 350

Un nou produs la companiei canadiene Mobiado va incanta cu siguranta amatorii de mijloace de cominicare high end, mai ales ca este realizat in colaborare cu selectul producator de masini Aston Martin. Aparatul beneficiaza de conectivitate WLAN, GPS integrat, o camera de 3,2 megapixeli si un ecran de 2,36 inchi. Pret la cerere.

Tonio Lamborghini Spyder Supreme Diamond

Tonio Lamborghini Spyder Supreme Diamond

Brandul Tonio Lamborghini specializat pe design acreat acest model de mobil ornamentat cu diamante, aur si piele alb-perlata. Este vorba despre o editie limitata la 300 de exemplare, disponibila in doua variante, pretul maxim anuntat fiind de aproximativ de 26 000 de euro (pentru varianta cu diamante insumand 7,8 carate).

author avatar
eNational
514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger