AcasăNewsCele mai dorite masini si iahturi

Cele mai dorite masini si iahturi

Topul luxului pentru acest an indica, printre numeroase bunuri, bijuterii, haine si cosmetice, doua dintre cele mai admirate ”accesorii”: masinile de lux si iahturile.

Rolls Royce Phantom are un motor de 9.000 centimetri cubi

Cel mai recent model Rolls Royce Phantom a aparut deja si pe marile ecrane, in compania unui actor care ne-a obisnuit cu imaginea soferului de masini  fara pretentii: Rowan Atkinson, alias Mr. Bean. Actorul a jucat in filmul ”Johnny English”, in care a fost folosit unul dintre cele trei sau patru exemplare din lume de Rolls Royce Phantom cu motor V16, de 9.000 centimetri cubi (noua litri!), care costa peste 450.000 $. Aceasta motorizare a fost aleasa de producatori pentru a transforma Rolls Royce in cea mai luxoasa masina a secolului 21.

”Barca” de 2,5 milioane euro

Capacitate Iahtul Azimut poate gazdui permanent 11 persoane la bord

Iahturile Azimut  au preturi care incep de la 250.000 euro, dar ajung chiar si la 2,6 milioane euro. Cel mai scumpe au dotari speciale: viteza maxima de 40 de noduri pe ora (45 de mile marine/ora  sau 74km/ora), cabina matrimoniala cu baie, cabina dubla VIP cu toaleta, alte doua cabine cu toaleta, locuri pentru trei membri ai echipajului. Azimut poate gazdui in total 11 persoane si ofera oaspetilor aflati la bord o punte generoasa, spatii de recreere si posibilitati de practicare a sporturilor nautice.

author avatar
Arpad Dobre
1.518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger