AcasăNewsCele mai cunoscute melodii ale Malinei Olinescu VIDEO

Cele mai cunoscute melodii ale Malinei Olinescu VIDEO

Malina Olinescu, care a murit in noaptea de duminica spre luni dupa ce a cazut de la etajul sase al blocului in care locuia, a obtinut numeroase premii pentu interpretare cu piesele sale.

Cele mai cunoscute melodii ale sale sunt „Eu cred”, „Mi-e dor de tine” si „Tacerea doare”. Malina Olinescu a murit in noaptea de duminica spre luni dupa ce a cazut de la etajul sase al blocului in care locuia, prima ipoteza luata in calcul fiind cea a suicidului. „Cantareata Malina Olinescu a murit, in noaptea de duminica spre luni, cazand de la etajul sase al blocului in care locuia, situat in zona Garii de Nord din Bucuresti”, a declarat  Bogdan Oprita, director coordonator SMURD.

Printre albumele lansate de ea se numara „Ready for you” (1997), „Pot sa zbor” (1999), colaborand si la seria de piese pentru copii Cutiuta Muzicala.

Cantareata de muzica pop Malina Olinescu avea 37 de ani si era fiica cantaretei Doina Spataru si a actorului Boris Olinescu. Ea a fost casatorita cu claparul trupei Compact Dan Stesco, dar cei doi au divortat in 2007, dupa sapte ani de casnicie.

[youtube]6nr1g-_XiLM[/youtube]

[youtube]fpZh6anqnLU[/youtube]

[youtube]9wCEaoymv64[/youtube]

author avatar
Ciprian Purice
2.293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger