AcasăNewsCele 5 motive pentru care Kim Kardashian a ajuns sa fie talharita...

Cele 5 motive pentru care Kim Kardashian a ajuns sa fie talharita la Paris

Dupa ce a fost jefuita, Kim a parasit Parisul

Fosta garda de corp a legendarului Michael Jackson sustine ca exista o sumedenie de neconcordante in privita cazului Kim Kardashian, vedeta de reality-show din Statele Unite, jefuita zilele trecute la Paris, in propriul apartament.

Dupa ce a fost jefuita, Kim a parasit Parisul

Potrivit lui Matt Fiddes, bodyguardul Regelui muzicii pop vreme de 10 ani, dupa incidentul de la Paris se ridica minimum 5 semne de intrebare:

1. Este cel putin bizar faptul ca vedeta Kim Kardashian locuia singura intr-un apartament nepazit, asta in timp ce restul staff-ului si familiei ei (surorile Kourtney si Kendall) dormeau intr-un hotel din apropiere. Intrebat de jurnalistii de la „Daily Mail” daca a procedat vreodata astfel cu Jackson, Fiddes a precizat ca nu a existat niciodata o situatie similara, iar Michael nu a fost lasat niciodata singur: „Kim nu ar trebui sa fie singura si fara securitate, e foarte suspect”.

Matt Fiddes a fost timp de 10 ani garda de corp a lui Michael

2. Faptul ca bijuteriile aflate asupra lui Kim Kardashian – estimate la peste 10 milioane de dolari, inclusiv acel inel cu diamante de 4,5 milioane de dolari – nu erau pazite reprezinta, de asemenea, un aspect neobisnuit. „Cand ai bijuterii atat de scumpe asupra ta, minimum un bodyguard ar trebui sa nu se dezlipeasca de tine”, spune Matt Fiddes. Cu atat mai mult cu cat Kardashian obisnuia sa-si etaleze nu doar corpul, ci si bijuteriile purtate pe retelele de socializare.

Talharii au umilit-o pe cea mai cunoscuta vedeta de reality-show din lume

3. Este cel putin scandalos faptul ca un complex rezidential, precum cel din Paris, in care cuplul Kardashian – West detinea un apartament de lux, nu beneficia de un sistem de supraveghere video. Fostul bodyguard al lui Michael Jackson gaseste acest amanunt foarte suspect – mai ales ca in respectivul imobil chiria unei locuinte, pe o saptamana, ajunge si la 9.000 de euro.

4. Absolut de neinteles pentru Matt Fiddes este ceea ce s-a petrecut in noaptea de pomina cu bodyguardul lui Kardashian. Trecem peste faptul ca, in timp ce Kim era atacata in propria-i locuinta, garda sa de corp, Pascal Duvier, se distra intr-un club parizian, impreuna cu celelalte surori Kardashian. De-a dreptul absurd e faptul ca Duvier s-a mai si taggat pe contul de socializare, indicand public unde se afla si mai ales cu cine. „Cand lucram pentru Michael, nici macar prietenele sau sotiile noastre nu stiam unde suntem”, precizeaza Fiddes.

5. In fine, Matt Fiddes nu poate admite ca doar trei garzi de corp au calatorit impreuna cu o femeie americana celebra intr-un oras, in care, inca exista o stare de urgenta dupa atacurile teroriste din noiembrie 2015. Fiddes caracterizeaza planul de actiune – Kim Kardashian a sosit in Europa pentru a participa la Saptamana Modei de la Paris – drept o decizie proasta.  De asemenea, Fiddes condamna faptul ca staff-ul lui Kim nu a filmat fiecare iesire a vedetei in public si nici nu a verificat zona. „Pentru o asemenea vizita, efectuata de Michael, noi aveam documentatie pentru fiecare pas facut de megastar”, concluzioneaza  Fiddes. Precizarea acestuia vine in contextul in care au aparut informatii potrivit carora Kim Kardashian ar fi fost urmarita de talhari, la Paris, de la sosire si pana la ora atacului.

author avatar
Mihai Koblenko
420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger