AcasăNewsCel putin 5 raniti in urma unei explozii, in Istanbul

Cel putin 5 raniti in urma unei explozii, in Istanbul

Oamenii legii din metropola turca au intrat in alerta, la foarte scurta vreme de la producerea unei deflagratii chiar in zona unei sectii de politie.

UPDATE: Un bilant actualizat al situatiei din Istanbul – prezentat de presa locala- indica faptul ca numarul ranitilor s-ar fi dublat, ajungand, asadar, la 10 persoane.

–-

Incidentul s-a produs in urma cu doar cateva zeci de minute, drept urmare informatiile sunt putine. O prima estimare de la fata locului indica faptul ca ar fi vorba despre cinci victime, conform hurriyetdailynews.com, dar si despre pagube materiale destul de insemnate. De altfel, perimetrul respectiv a fost impanzit de ambulante si echipaje de politie si ale pompierilor.

Explozia a afectat si un autovehicul oprit undeva in proximitatea unei sectii de politie din cartierul Yenibosna, din Istanbul – unul dintre cele mai mari si mai frecventate – la nivel de turism- orase ale Turciei. Momentan nu se stie daca este vorba despre vreun vehicul-capcana sau despre vreun alt soi de incident.

Cert este faptul ca in ultimele luni au fost inregistrate mai multe atacuri indreptate asupra unor sectii de politie, de fiecare data existand victime- atat in randul oamenilor legii, cat si al civililor.
KOPYALA
sursa foto: captura video CNN TURK

author avatar
Cristina Stefan
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger