AcasăNewsCel mai tare gadget: televizor de 4 milimetri grosime

Cel mai tare gadget: televizor de 4 milimetri grosime

Televizorul OLED poate fi agatat pe perete ca un tablou

Salonul Consumer Electronics Show (CES), deschis zilele acestea in Las Vegas, a reunit cele mai importante firme din domeniul electronicelor. Printre noutati se numara o serie de gadgeturi sofisticate si televizoare, precum si smartphone-uri ultra-subtiri.

Televizorul OLED poate fi agatat pe perete ca un tablou

Unul dintre vedetele CES este, cu siguranta, televizorul OLED (Organic Light Emitting Diodes) de la LG, care are o grosime de numai 4 milimetri, o diagonala de 55 de inch (140 cm) si poate fi agatat pe perete ca un tablou.  Aparatul utilizeaza o tehnologie speciala, de 1.000 de ori mai rapida decat cea folosita la televizoarele LED sau LCD, cu pixeli pentru patru culori de baza, care permit o vizionare excelenta, din mai multe unghiuri, televizorul fiind potrivit pentru filmele cu imagini care se succed rapid.

Smartphone-ul Huawei are grosimea de 7 milimetri

O alta vedeta a CES este smartphone-ul Huawei Ascend P1 S, care are o grosime de numai 6,9mm, un touchscreen de 4,3-inch, AMOLED, cu rezolutia de 960 x 540. Procesorul sau de 1, 5 Ghz are doua nuclee si este dotat cu Android Ice Cream Sandwich, aparatul fiind echipat cu doua camere, una frontala, de 1,3 MP, si o alta dorsala, de 8 MP.

author avatar
Arpad Dobre
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger