AcasăNewsCel mai scump "meniu" de la McDonald's: 5.945 lei. Ce a păţit...

Cel mai scump „meniu” de la McDonald’s: 5.945 lei. Ce a păţit un şofer care nu voia să renunţe la coada de la Drive-In (VIDEO)

Când foamea e mare, nu mai eşti tu! Aşa spune un vechi proverb.

Poate asta s-a întâmplat şi cu un şofer din Suceava, care n-a vrut nici în ruptul capului să plece de la coada de la McDonald’s, deşi poliţiştii l-au somat să facă asta, pentru că încurca circulaţia.

Coadă mai mare decât parcarea localului

Coada de maşini de la serviciul drive-in a depășit parcarea unității comerciale și a ocupat prima bandă a bulevardului Ana Ipătescu. Cum era de aşteptat, un echipaj de poliție a intervenit pentru a degaja traficul.

S-a întâmplat chiar pe 1 ianuarie 2024.

Amendă uriaşă şi permis suspendat

Circulația pe bulevardul principal din oraş a fost blocată din cauza maşinilor care așteptau la o coadă kilometrică să intre la un fast-food. Așa că poliţiştii au venit să fluidizeze traficul.

În acel moment, tânărul a refuzat să iasă din rând, motivând că trebuie să-şi ridice comanda. Oamenii legii n-au stat la discuții şi l-au încătuşat.

Acum trebuie să aştepte 30 de zile până să urce din nou la volan şi să plătească şi amenda în valoare de 5.945 lei.

author avatar
Andrei Ștefan
467 afisari

4 COMENTARII

  1. peste drum de miec d este parcare subterana publica cu plata, civilizata… cu cel putin 80 de locuri. gasesti loc oricand.
    gusterii pot parca acolo, pot traversa si isi iau apoi junk food-ul di la miec.
    dar atunci nu mai iestie funny, ca nu-i mai vede lumea pi gusteri cum sunt ei pi bogăție si cum lansează comanda din_riect din mierciedies, haudi, biemweu… toate cu dpf-urile anulate sau catalizatoarele scoase de zici ca sunt cazane cu păcură, asa fum scot.
    acea banda de circulație este mereu blocata, uneori până in intersecția cu biblioteca judeteana.
    cu ce drept??? miec plateste cumva chirie? sunt 200 m lungime x 3m latime =600 de metri pătrați de sosea ocupata ca sa-si vândă ei resturile la gusteri.

  2. @ I-au ridicat permisul pentru 30 de zile, că a staționat pe partea carosabilă, ? Ce treabă are încătișarea cu staționarea pe partea carosabilă, pentru care s-a intervenit, polițiștii fiind probabil de la circulația rutieră, așa cum prezintă articolul, ?

  3. @politialocalasuceava.ro
    ,,Mașini staționate neregulamentar ridicate de Poliția Locală Suceava”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger