Cauta

Cel mai scump covrig din lume costa 1.000 de dolari

De la 1 noiembrie, cafeneaua unui hotel din Times Square ofera o asemenea… “bijuterie” culinara. Este vorba despre un covrig cu branza si… aur.

Are umplutura de crema din trufe, branza aleasa, goji si… jeleu de Riesling (struguri) cu frunzulite de aur. Doritorii trebuie sa comande, insa, aceasta delicatesa cu 24 de ore in avans.  Este inventia chef-ului  Frank Tujaque care a declarat ca banii incasati din vanzarea fiecarui “covrig de aur” vor fi donati unei cantine sociale. De altfel, In New York se gasesc tot soiul de alte mancaruri absurd de scumpe. Spre exemplu, Frittata de Homar. Practic e o omleta.Dar nu are numai oua, ci si niste homar si caviar Sevruga. Gasesti omleta asta la Le Parker Meridien Hotel si costa doar 1.500 de dolari. Daca iti place pizza, tot la New York poti manca una care contine  caviar, sampanie Dom Perignon, somon afumat, homar marinat in coniac, prosciutto si otet balsamic. Pe deasupra se presara fulgi de aur de 24 de karate. Si costa numai… 4.200 de dolari. In plus, conform Guiness World Records tot in NewYork se gaseste si cel mai scump desert din lume. Se numeste Ciocolata Frrrozen Haute si este un amestec de diverse soiuri de  ciocolate si de lapte inghetat. De asemenea, contine 5 grame de aur in crema. Si costa doar 25.000 de dolari.

Ultimele stiri

  • Telemedicina în România: de la pionierat la acces echitabil la îngrijire medicală
  • Caricatura Zilei
  • Horoscop 12 septembrie 2025 – Ai suficientă energie și umor bun
  • Alege ce citești
  • De ce brandurile de lux pariază pe rujuri de 160 de dolari și accesorii de 1.400 de dolari
  • Ce alege România: „Blocăm tot” sau „Plătim tot”?
  • Întâlnire secretă la Viena: cele mai bogate țări europene atacă bugetul UE?
  • Dolarul mai are de pierdut
  • VIDEO. Nicușor Dan admite: Procentul AUR „arată că acei 40% dintre români sunt exasperați”/„Arată o dezamăgire profundă”
  • Mbappe lansează propriul model de ceas de lux, inspirație UCL
  • Exit mobile version