AcasăNewsCel mai inutil balcon din lume e la Brăila: fără uşă de...

Cel mai inutil balcon din lume e la Brăila: fără uşă de acces, fără podea. Dorel a dat lovitura din nou?

Sursa FOTO: Costel Pătrășcanu/Facebook

Putem spune că, în România, a fost creat primul balcon „wireless” din lume. Construcţia cu pricina nu are ușă de acces și nici podea. Se poate observa că balconul este total inutil și cu greu poate fi explicat modul în care s-a ajuns aici.

Costel Pătrășcan, omul care a realizat poza, a explicat că fotografia este cât se poate de reală, iar oamenii din zonă cunosc bine balconul fără podea.

O „operă de artă” fără explicaţie

O explicație probabil că ar exista, dar rezultatul final este atât de surprinzător, că o explicație n-ar face decât să strice ”opera de artă”.

„Poza este reală. Este o clădire veche. Nu cunosc povestea balconului. Eu cred că a fost cândva o ușă de legătură cu interiorul, pe care proprietarul a desființat-o.

Asta ar fi logic. Mi-e greu să cred că cineva ar atașa așa un balcon doar de ornament. Nu ar avea sens…. Dar poate există o poveste în spatele acestui balcon”, a zis Costel Pătrășcan.

Val de ironii în mediul online

Sute de oameni din online au încercat să i găsească o explicație, iar alții au făcut ironii.

În mod cert cândva se putea ieși pe balconul acela splendid, dar noii „arhitecți” au creat o mare minune acolo!”, „Doar dacă Julieta e gimnastă.”, „Este real?

Care sunteți din Brăila îmi răspundeți, vă rog! Că râd de m-am înnecat și mă gândesc că este doar o glumă….. că doar nu o fi vreun Super-Dorel la mijloc”, „Ea nu are unde să stea, el nu are unde să urce. Un fel de Pat dar în Șah, nu altfel…

Eu cred că e la Caracal. Nici măcar în filmele cu Stan și Bran nu vezi așa ceva!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

author avatar
Andrei Ștefan
1.011 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger