AcasăNewsCel mai bun hotel din lume este in China

Cel mai bun hotel din lume este in China

Ritz-Carlton Shanghai Pudong a fost declarat de cititorii prestigioasei Condé Nast Traveler a fi cel mai bun hotel al anului 2011, dar si cel mai bun din regiunea Asia Pacific. Sa vedem ce anume il face atat de apreciat.

Perspectiva asupra Shanghai-ului pe care o ofera Ritz-Carlton face toti banii, spun clientii acestui hotel

Pudong este numele zonei din Shanghai ce reprezinta centrul comercial si financiar al metropolei. Pe malul raului Huangpu, ce imparte practic orasul in doua, se afla cladirea de business cu 58 de nivele, cele superioare fiind dedicate hotelului de lux Ritz-Carlton. Pozitionarea in downtown si mai ales apropierea de Shanghai International Expo Center il fac preferatul oamenilor de afaceri mai ales pentru uriasele sale sali destinate conferintelor si cochetelor spatii ce gazduiesc intalnirile de afaceri.

De asemenea, tehnologia de ultima generatie este pusa la dispozitia oaspetilor. Dar nu numai cei aflati in oras in interes profesional prefera acest hotel, ci si aceia care vor sa stea intr-un loc de unde sa aiba cea mai frumoasa perspectiva asupra Shanghaiului si in mod special asupra zonei numite The Bund, sa se bucure de cele mai bune servicii, de apartamente spectaculoase si extrem de confortabile, de spa-ul ultramodern aflat sub celebra semnatura ESPA ori de cele cinci restaurante si baruri ce ofera specialitati specifice bucatariei italiene si celei asiatice, dar si momente de adevarata relaxare. Pretul unei camere este de 409 euro pe noapte.

[nggallery id=161]

 

author avatar
eNational
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger