AcasăNewsCel mai bun ajutor la pescuit si vanatoare

Cel mai bun ajutor la pescuit si vanatoare

Cel mai bun ajutor la pescuit si vanatoare

Utilizatorii de smartphone interesati au la dispozitie, mai nou, o serie de aplicatii mobile care ii pot ajuta sa identifice cele mai bune locuri de pescuit  sau vanat si chiar si perioadele propice pentru pasiunile lor.

De pe telefonul mobil afli care este cel mai bun loc de pescuit

“Pescuit Crap”, disponibila atat in magazinul virtual Google Play, cat si in AppStore, este cea mai complexa aplicatie gratuita pentru pescuitul la crap, precizeaza site-ul Capital.ro.  Nu numai ca se prezinta nodurile si momelile cele mai bune pentru acest tip de pescuit, dar cuprinde  si sfaturi pentru pescarii amatori sau profesionisti. Aplicatia este disponibila si in limbile engleza si germana, fiind un produs romanesc, lansat si international sub marca Clear Fishing. Un alt gen de aplicatie, tot pentru pescuit, este “Fishing Status”, care contine informatii despre starea vremii in anumite zone de pescuit, precum si un catalog cu speciile de pesti. Mai exista, insa, si o alta aplicatie – Fishing Advisor Tips and Guide – care ofera sfaturi pentru toate tipurile de pescuit. Pentru amatori, si nu numai, este o adevarata baza de date care ii ajuta sa aleaga excat ce li potriveste cel mai bine. De asemenea, precizeaza Capital.ro, celor pasionati de pescuitul „la musca” le este recomandata aplicatia “Orvis Fly Fishing”, compatibila cu sistemele de operare iOS si Android.

Sfaturi pentru vanatori

Aplicatiile de pe telefon te pot ajuta la capturi record

Nici vanatorii nu sunt uitati, pentru acestia existand aplicatii cu o multime de sfaturi practice, dar si cu propuneri despre sezoanele si locurile cele mai potrivite pentru o astfel de activitate. “Hunting Tips” este o aplicatie gratuita, disponibila in AppStore, care prezinta regulile de baza ale vanatorii, informatii despre obtinerea licentei de vanatoare, precum si sfaturi pentru siguranta.

“Best Hunting Times” si “Hunting Calendar Lite”, disponibile pentru sistemele de operare Android si iOS, sunt doua aplicatii care contin informatii despre sezoanele de vanatoare pentru aproape toate tipurile de vanat, “Hunting Calendar Lite” oferind si posibilitatea realizarii unor predictii despre cat de mari sunt sansele de succes, precizeaza Capital.ro.

author avatar
National
883 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger