AcasăNewsCel mai bogat evreu, executat pentru 9,5 milioane de euro

Cel mai bogat evreu, executat pentru 9,5 milioane de euro

Firma celui mai bogat evreu, care planuia sa faca un complex rezidential in Balotesti, ramane fara 50 de hectare de teren, din cauza unor datorii de 9,5 milioane de euro.

Firma condusa de Moshe Agavi a fost executata silit, din cauza unor datorii uriase

Compania  imobiliara a celui mai bogat israelian, Benny Steinmetz, reprezentata in Romania de Moshe Agavi, va ramane fara 50 de hectare de teren. Parcelele situate in Balotesti vor fi scoase la licitatie pe 24 aprilie, din cauza unor datorii uriase, de peste 9,5 milioane de euro. Impricinata este SC Saftica Developers Team SRL. Motivul executarii silite: firma nu si-a achitat ratele la banca.

Banca vinde terenurile din Balotesti, in incercarea de a recupera paguba de peste 9,5 milioane de euro

In urma cu cativa ani, firma condusa de Moshe Agavi era foarte increzator in proiectul de la Balotesti. „Dupa finalizarea noii autostrazi Bucuresti-Ploiesti, proiectele situate la 20-25 de kilometri de Bucuresti vor fi extrem de atractive. Aceste ansambluri vor deveni, in timp, suburbiile Capitalei, asa cum se intampla in toare marile orase din Europa”, spunea Agavi. Acum, acesta este nevoit sa asiste la executarea bunurilor. Licitatia care va avea loc pe 24 aprilie va incepe de la 7,15 milioane de euro cu TVA. In documentele oficiale, firma executata silit figureaza cu datorii totale de 24,7 milioane de euro si pierderi de 1,7 milioane de euro pentru anul 2011.

author avatar
Narcis Voica
2.217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger