AcasăCel mai batran angajat de pe planeta

Cel mai batran angajat de pe planeta

Felimina Rotundo – a implint 100 de ani in luna august a.c – lucreaza intr-o spalatorie din Buffalo, New York, dar nu oricum, ci 11 ore pe zi, sase zile pe saptamana. Si i se pare firesc sa faca asta: „Eu nu cred in pensionare. Daca as sta acasa, as innebuni!”, spune femeia nascuta 1915 si intrata in campul muncii la frageda varsta de 15 ani. Prima slujba avuta a fost intr-o fabrica de pantofi din Annville, Pennsylvania, iar in timpul „Marii Crize” ( 1929-1933) era vanzatoare la magazin.

Pretul unui bilet de cinema: 10.000 de dolari!

A mai ramas foarte putin timp pana la premiera peliculei „Star Wars: The Force Awakens”, al 7-lea film din seria „Razboiul stelelor”. Ultimul lungmetraj al francizei – care ii include pe „veteranii” Harrison Ford, Carrie Fisher si Mark Hamill – va fi lansat in intreaga lume pe 18 decembrie, astfel ca febra achizitionarii de bilete este in toi. Fanii „Star Wars” care vor sa vada primii filmul regizat de JJ Abrams sunt bombardati cu oferte de achizitionare de tichete. Astfel, in SUA, s-a ajuns sa se ceara pe eBay si 10.000 de dolari pentru un tichet.

Taxiul londonez trece pe eco

London Taxi Corporation Ltd, compania care detine faimoasele taxiuri londoneze inca din 1899, a prezentat o serie de detalii despre noua masina care va inlocui modelul actual. TX5 – taxiul produs de chinezii de la Geely – este preconizat sa circule pe strazile capitalei Regatului incepand cu 2017. Marea noutate a modelului TX5, care va substitui legendarul FX4, produs din anul 1958, este aceea ca vehiculul se va prezenta drept unul hibrid, asistat de un motor diesel doar in cazul in care trebuie reincarcata bateria.

author avatar
Mihai Koblenko
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger