AcasăNewsCel mai asteptat telefon al anului, iPhone 7, lansat oficial (VIDEO)

Cel mai asteptat telefon al anului, iPhone 7, lansat oficial (VIDEO)

Asteptarea curiosilor, dar si a pasionatilor de acest subiect a luat sfarsit: iPhone 7 a fost lansat pe piata. Chiar si asa, in cazul in care planuiti sa va schimbati telefonul si sa treceti pe iPhone7, mai aveti de asteptat cateva zile, avand in vedere ca mult-asteptatul produs ar urma sa ajunga in Romania abia pe 23 septembrie.

Atat de asteptatul iPhone 7, cu care producatorul se mandreste si despre care s-a anuntat deja ca are mai multe facilitati, printre care rezistenta la apa, dar si la praf, a fost prezentat opiniei publice seara trecuta, chiar de catre Tim Cook, directorul general al faimoasei companii Apple, in cadrul unui eveniment organizat special in acest sens.

Plat, subtirel si cu carcasa din aluminiu, disponibil in cinci nuante cromatice, printre care argintiu, auriu si negru, noul iPhone se anunta a fi un gadget care sa permita, pe langa clasicele conversatii telefonice, realizarea unor fotografii de o calitate superioara, gratie unui sistem inteligent si functional in timp real. Insa poate cea mai semnificativa schimbare este cea la nivelul modului in care se vor putea folosi castile.

Avand in vedere ca se vrea a fi un telefon rezistent la apa nu putea sa mai aiba clasicul sistem cu mufa, o solutie gasita de producator pentru ca utilizatorii sa poata vorbi la telefon sau sa asculte muzica a fost aceea sa gandeasca o conectare a castilor fara fir prin portul Lighting. O alta, pentru cei care vor sa utilizeze castile obisnuite, este folosirea unui adaptor.

208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger