AcasăNewsCei mai sexy barbati

Cei mai sexy barbati

Revista Glamour a realizat un Top 10 al frumosilor planetei, in care si anul acesta, un actor isi pastreaza titlul de cel mai sexy barbat din lume.

Pentru al doilea an consecutiv actorul Jamie Dornan este preferatul femeilor

Asadar, pentru al doilea an consecutiv, irlandezul James „Jamie” Dornan, 34 de ani, ocupa prima pozitie in sex-appeal-ul mondial. Actorul, care a facut furori in rolul din 50 Shades Of Grey(pentru care a primit 250.000 de dolari), a avut  o relatie cu Keira Knightley, iar din 2013 este sotul compozitoarei Amelia Warner. Cei doi au impreuna doua fetite. Locul doi este ocupat de un alt actor irlandez(si de aceasi varsta), este vorba de Aidan Turner, propulsat la nivel international datorita filmului The Hobbit.

Locul 2 Aidan Turner

Britanicul Robert Pattinson completeaza podiumul. Actorul in varsta de 31 de ani este  cunoscut pentru rolul sau din Harry Potter si Pocalul de Foc, dar a primit si un premiu MTV Movie pentru cel mai bun…sarut. Pe locul patru se gaseste James Mc Avoy, scotianul de 34 de ani a jucat in Ultimul rege al Scotiei, Cronicile din Narnia: Leul, vrajitoarea si dulapul, Penelope, Wanted, Herbert sau Copiii lui Frank de Dune.

Locul 3 Robert Pattinson

Locul cinci al clasamentului Glamour este ocupat de  actorul si muzicianul Luke Evans, 38 de ani,  cunoscut pentru rolurile din Dracula Untold si The Raven.

Locul 4 JamesMcAvoy

Urmeaza Chris Evans( 35 de ani, celebru pentru rolul din Captain America), Mike Colter(americanul in varsta de 41 de ani este cunoscut datorita filmului Million Dollar Baby), Matt Bomer( actorul de 39 de ani este mentionat in mai multe clasamente drept cel mai sexy barbat din lume), Tom Hiddleston(35 de ani, faimos pentru rolurile sale din Thor, The Night Manager sau Avengers) si, ultimul pe lista, antrenorul britanic de fitness Joe Wicks.

Locul 5 Luke Evans

La 31 de ani Wicks a devenit cunoscut publicului feminin dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor organizand cea mai mare sesiune de fitness in aer liber, la Londra.

author avatar
Bogdan Borcea
1.397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger