AcasăNewsCei mai periculoși interlopi români, modele pentru frații Tate! De ce considerau...

Cei mai periculoși interlopi români, modele pentru frații Tate! De ce considerau România cea mai sigură țară din Europa de Est

andrew tateAndrew Tate, amenințări de după gratii. Cere daune de 300 de milioane de dolari

Frații Andrew și Tristan Tate ar fi analizat modul de operare al grupărilor interlope din România, înainte de a se muta în țara noastră. Cei doi credeau că e o țară sigură, pentru că nu se simțeau în pericol.

Cu toate acestea, și-au angajat o armată de bodyguarzi înarmați, deoarece se temeau pentru viața lor, după ce au primit amenințări cu moartea.

Nu le era frică de interlopii români

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Gândul, că frații Andrew și Tristan Tate ar fi ales să vină în România după ce au considerat că este cea mai sigură țară din Europa de Est.

Cei doi ar fi analizat infracționalitatea din țara noastră și ar fi ajuns la concluzia că interlopii români nu comit crimele pe care sunt dispuși să le facă sârbii, albanezii, bulgarii, rușii sau basarabenii.

Aceștia aveau nevoie să se stabilească într-un stat în care femeile pot fi impresionate mai ușor și pot fi determinate să-și vândă trupul pentru sume de bani mai mici decât în țările vestice.

Ca urmare, România a fost considerată drept o destinație ideală, dar pentru a fi siguri că nu vor avea necazuri, aceștia și-au angajat numai gărzi cu pregătire militară, care le supravegheau vila 24 de ore din 24.

În urmă cu ceva tim, Andrew Tate declara în cadrul unui postcast că a ales România pentru că aici putea „să tragă sforile” cu bani și prietenii potriviți.

Frații Tate și-ar putea pierde întreaga avere

Procurorii DIICOT au obținut vineri arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a fraţilor Andrew şi Tristan Tate, alături de alte două persoane dintr-un grup organizat, acuzați de trafic de persoane și viol.

Milionarii și-ar putea pierde întreaga avere făcută în România, după ce au fost acuzați de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup de crimă organizată.

Procurorii DIICOT le-au pus sub sechestru colecția impresionantă de mașini, dar și câteva imobile, inclusiv vila de lângă București unde ar fi exploatat sexual, potrivit autorităților, cel puțin 6 tinere.

author avatar
Andreea Vlad