AcasăNewsCei mai frumosi maidanezi, la concurenta in Parcul Tei

Cei mai frumosi maidanezi, la concurenta in Parcul Tei

Cel mai frumos maidanez,  cel mai interesant imbracat si coafat sau cel mai intelept – sunt doar o parte a probelor la care vor participa cateii inscrisi in concursul „Frumusetea prietenului meu patruped”, organizat de Primaria Sectorului 2 – sambata, 17 septembrie, ora 10.30, in Parcul Tei.

Cea de-a saptea editie a acestei intreceri, deja renumita printre locuitorii sectorului 2, a prilejuit nu numai intalnirea celor mai speciali si iubiti catei, dar a fost si un bun prilej pentru stapanii de patrupede de a castiga cantitati deosebite de hrana pentru catei si alte cadouri specifice micilor patrupede. In locul amenajat pentru animalele de companie din parcul Tei, se vor desfasura concursurile care s-au adresat iubitorilor de animale, fiind dotate cu premii substatiale. Concurs canin la care au fost invitati sa participe proprietarii de caini comunitari, concurs desfasurat pe urmatoarele sectiuni:   „Cel mai tanar proprietar”; „Cel mai mic catel” (talie);   „Inteleptul”,   „Vreau sa fiu vedeta!” .

De asemenea, in cadrul concursului canin, mai avut loc demonstratii de dresaj, de coafura si parada modei, la care vor fi invitati sa participe cat mai multi posesori de animale. Juriul va fi format din primarul Neculai Ontanu, alaturi de care se vor afla actorii Monica Davidescu, Tamara Buciuceanu Botez, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, precum si un reprezentant al Fundatiei Vier Photen, Kuki Barbuceanu.

Pentru fiecare castigator al sectiunilor mentionate, Primaria Sectorului 2 va pregati diplome de participare si cadouri substantiale, necesare pentru ingrijirea animalului si pentru a veni in sprijinul celor care au posibilitati mai reduse de a le oferi dragostea si suportul lor material neconditionat.

author avatar
Simona Sofian
709 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger