AcasăCei mai bogati proprietari de cluburi de fotbal

Cei mai bogati proprietari de cluburi de fotbal

Cel mai bogat om al lumii, Carlos Slim, este totodata si cel mai bogat afacerist implicat in lumea fotbalului

Sa cumperi actiuni la un club de fotbal a devenit deja o moda printre miliardarii planetei. Cand vine vorba despre un top al celor mai bogati proprietari de cluburi de fotbal, nu Roman Abramovici se claseaza pe prima pozitie, chiar daca el este cel care a declansat aceasta moda.

Cel mai bogat om al lumii, Carlos Slim, este totodata si cel mai bogat afacerist implicat in lumea fotbalului

Cel mai bogat om al lumii este totodata si cel mai avut actionar al unui club de fotbal. Carlos Slim, cu o avere de 70 de miliarde de dolari, detine, intre altele, un pachet semnificativ de actiuni la cluburile Leon si Pachuca din prima divizie mexicana. Pe locul al doilea in acest top vine fondatorul celebrului lant de retail Zara, Amancio Ortega, care este actionar la Deportivo de La Coruña.

Fondatorul Zara, Amancio Ortega, este finantator al clubului Deportivo de La Coruña

Chiar daca lui i se datoreaza interesul multora dintre miliardari pentru fotbal ca afacere, Roman Abramovici ocupa de-abia cel de-al treilea loc in acest clasament. Abramovici a serbat de curand zece ani de cand este proprietar al clubului Chelsea.

Implicarea lui Roman Abramovici in afacerea Chelsea i-a determinat pe multi miliardari sa intre in afacerea numita fotbal
author avatar
Marian Serbanescu
365 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger